AKTUELNO

Mlada pevačica ponovo potražila lekarsku pomoć.

Milica Todorović se nedavno vratila iz Amerike gde je imala turneju. Ona već neko vreme muku muči sa zdravljem, a pre samo pet dana joj je u toku noći pozlilo pa se obratila lekarima koji su joj dali infuziju. Činjenica je da pevači vode nezdrav način života zbog nastupa i koncerata koji se održavaju do kasno u noć, a sve se to odražava na njihovo zdravlje.

Foto: Screenshot

Ona je tad sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj se vidi igla od infuzije. Izgleda da Milica od tad nije uspela da svoje zdravstveno stanje poboljša, te je sinoć ponovo morala na infuziju.

Foto: Instagram

Milica je ponovo je objavila fotografiju na kojoj se vidi da prima infuziju uz komentar "Dan? Ne mogu". Čini se da je pevačici dosadilo to, a da li će se ovog puta posvetiti svom zdravlju i ozbiljnije poraditi na svom imunitetu, ostaje da vidimo.

Pevačica je uspela da savlada virus i danas, uprkos svemu, uspela da gostuje u jutanjem programu Televizije Pink, nakon čega nam je otkrila da je bolesna već nedelju dana.

Foto: Privatna arhiva

Milica Todorović tvrdi da nije ništa strašno u pitanju i da se trudi da vodi računa o svom zdravlju, kao i da ćesto konzumira čajeve i vitamine kako.

- Uživajte u svakom danu koliko god možete i čuvajte se gadnih virusa koji vladaju - poručila je Milica čitaocima portala Pink.rs.

J. V.

#Milica Todorović

#Zdravlje

#pevačica

'